Hogyan készült a fenti fotó? 👇

Nézz bele a FÉNYFESTÉS 2. kurzus egyik részletébe, ahol a 1. fejezet 8. részét tekintheted meg. Ebben megmutatom, hogyan készítettem el a helyszínen a fenti képet. 

Csak add meg a keresztnevedet és email címedet, ahová küldhetem a videót.

A szerző fotósról 👇

Jancsó Gergely vagyok, azzal foglalkozom, hogy segítsek neked abban, hogy jobb fotókat tudj készíteni és élvezd az alkotói folyamatot. A fotózás az egyik legszórakoztatóbb hobbi, ami rengeteg sikeréleményt tud adni neked is. Ígérem, hogy ez a tudásanyag rengeteget fog neked segíteni neked ebben. 

Jancsó Fotósuli: Tudástár & Inspiráció a fotózás szerelmeseinek2017 óta építem saját fotós oktatási platformomat, ahol naprakész és hiteles forrásból segítek a fejlődésben a fotózás szerelmeseinek. A fotó-tematikus YouTube csatornámat 26.000 feliratkozott látogató követi hétről-hétre. A platformon lévő összes fotós kurzus, szöveges és videós szakmai tartalmát én állítom össze, én menedzselem a forgatásokat és készítem el azok tematikáját és forgatókönyvét.

🚩 Saját fotós vállalkozásom: Kenyerem a fotózás, hobbimből építettem karriert, mai napig aktívan dolgozom megrendelők részére. Hiszek abban, hogy akkor tudok hiteles forrás maradni, ha aktívan benne maradok a fotózás világában.

Kérd az ingyenes videót 👇

FONTOS: A feliratkozásod után nem spamellek szét levelekkel. Adataidat bizalmasan kezelem, nem használom semmilyen tisztességtelen célra, nem fogok visszaélni a bizalmaddal. Én sem szeretem a nyomulós marketing emailek tömegét, gondolom te sem. Akkor már ketten vagyunk. Adatkezelés.